Kierownik Restauracji - Gdynia

Dodane Poniedziałek, 06 Października 2014, 11:06:01, ID ogłoszenia: 699
Do negocjacji
Kierownik Restauracji - Gdynia
Wyświetleń: 1478

Opis ogłoszenia Kierownik Restauracji - Gdynia


Aktualnie dla naszego Klienta, dynamicznie rozwijającej się firmy z branży FMCG poszukujemy kandydata na stanowisko:



KIEROWNIK RESTAURACJI

Lokalizacja: Gdynia


ZADANIA:

zarządzanie restauracją i personelem,
maksymalizacja przychodów i optymalizacja kosztów w rejonie odpowiedzialności,
proponowanie i wdrażanie nowych rozwiązań w obszarze gastronomii,
organizacja pracy w podległym pounkcie gastronomicznym, zarządzanie personelem i zapewnienie wzorowej współpracy z pozostałymi działami hotelowymi,
prowadzenie rekrutacji i szkoleń w rejonie odpowiedzialności.


WYMAGANIA:

wykształcenie min. średnie,
min. 2-letnie doświadczenie w pracy na stanowisku kierowniczym w sieci gastronomicznej,
znajomość przepisów kodeksu pracy,
doświadczenie w zarządzaniu grupą min. 10 pracowników,
dobra znajomość obsługi komputera,
prawo jazdy kat. B,


OFERUJEMY:

możliwość rozwoju zawodowego
ciekawą i kreatywną pracę
stabilność zatrudnieniaa
atrakcyjne wynagrodzenie

Aplikuj bezpośrednio:

http://interpermit.startpraca.pl/application/form/196695/0/1/fmcg/

Polub nas na facebooku: https://www.
facebook
.com/interpermit



W dokumentach aplikacyjnych prosimy zamieścić oświadczenie o następującej treści: "Wyrażam zgodę na przetwarzanie danych osobowych zawartych w mojej ofercie pracy w celach rekrutacyjnych, zgodnie z ustawą z dn. 29.08.1997r. "O ochronie danych osobowych". Dz.U. nr 133, poz. 833." Inter-Permit Group Sp. z o. o Numer wpisu do rejestru agencji zatrudnienia 8626.

Opis ogłoszenia - Kierownik Restauracji - Gdynia


Aktualnie dla naszego Klienta, dynamicznie rozwijającej się firmy z branży FMCG poszukujemy kandydata na stanowisko:



KIEROWNIK RESTAURACJI

Lokalizacja: Gdynia


ZADANIA:

zarządzanie restauracją i personelem,
maksymalizacja przychodów i optymalizacja kosztów w rejonie odpowiedzialności,
proponowanie i wdrażanie nowych rozwiązań w obszarze gastronomii,
organizacja pracy w podległym pounkcie gastronomicznym, zarządzanie personelem i zapewnienie wzorowej współpracy z pozostałymi działami hotelowymi,
prowadzenie rekrutacji i szkoleń w rejonie odpowiedzialności.


WYMAGANIA:

wykształcenie min. średnie,
min. 2-letnie doświadczenie w pracy na stanowisku kierowniczym w sieci gastronomicznej,
znajomość przepisów kodeksu pracy,
doświadczenie w zarządzaniu grupą min. 10 pracowników,
dobra znajomość obsługi komputera,
prawo jazdy kat. B,


OFERUJEMY:

możliwość rozwoju zawodowego
ciekawą i kreatywną pracę
stabilność zatrudnieniaa
atrakcyjne wynagrodzenie

Aplikuj bezpośrednio:

http://interpermit.startpraca.pl/application/form/196695/0/1/fmcg/

Polub nas na facebooku: https://www.
facebook
.com/interpermit



W dokumentach aplikacyjnych prosimy zamieścić oświadczenie o następującej treści: "Wyrażam zgodę na przetwarzanie danych osobowych zawartych w mojej ofercie pracy w celach rekrutacyjnych, zgodnie z ustawą z dn. 29.08.1997r. "O ochronie danych osobowych". Dz.U. nr 133, poz. 833." Inter-Permit Group Sp. z o. o Numer wpisu do rejestru agencji zatrudnienia 8626.