Lokal gastronomiczny
Dodane Czwartek, 28 Sierpnia 2014, 7:54:20, ID ogłoszenia: 547Opis ogłoszenia Lokal gastronomiczny
Do wynajęcia lokal użytkowy o charakterze gastronomicznym o powierzchni 292,00 m2 zlokalizowany na poziomie –1 w Biurowcu ANCORA. Lokal składa się z sali konsumpcyjno – barowej,sali konferencyjnej, zaplecza kuchennego, toalet oraz holu.
Lokal spełnia wymogi systemu HACCP dla lokali gastronomicznych oraz pozostałe wymogi Sanepidu w zakresie przechowywania żywności i przygotowywania jedzenia.
Powierzchnie ścian i podłóg zaplecza kuchennego wyłożone są płytkami ceramicznymi, przez co dużo łatwiejsze jest utrzymanie należytej czystości w tych pomieszczeniach. Blaty robocze , szafy i regały wykonane są z wysokiej jakości stali nierdzewnej.
Podłogi sal konsumpcyjnych wyłożone są płytkami granitowymi, ściany pomalowane farbami akrylowymi o podwyższonym współczynniku ścieralności i odporności na zabrudzenia. Pomieszczenia są klimatyzowane, istnieje możliwość dowolnego ustawiania temperatury powietrza dla każdego z pomieszczeń.
Zaplecze kuchenne lokalu gastronomicznego jest wyposażone zarówno w blaty robocze, jak również podstawowe urządzenia kuchenne do gotowania czy też przechowywania żywności. Wszystkie urządzenia są sprawne i gotowe do użycia. Optymalnie zaaranżowana przestrzeń pozwala na sprawną organizację stanowisk pracy na każdym etapie przygotowywania posiłków. Wyposażenie zaplecza kuchennego pozwala na natychmiastowe podjęcie działalności gastronomicznej.
Dodatkowo sale konsumpcyjne wyposażone są w stylowe stoliki i krzesła oraz ladę barową.
Lokal w wysokim standardzie wykończenia.
Opis ogłoszenia - Lokal gastronomiczny
Do wynajęcia lokal użytkowy o charakterze gastronomicznym o powierzchni 292,00 m2 zlokalizowany na poziomie –1 w Biurowcu ANCORA. Lokal składa się z sali konsumpcyjno – barowej,sali konferencyjnej, zaplecza kuchennego, toalet oraz holu.
Lokal spełnia wymogi systemu HACCP dla lokali gastronomicznych oraz pozostałe wymogi Sanepidu w zakresie przechowywania żywności i przygotowywania jedzenia.
Powierzchnie ścian i podłóg zaplecza kuchennego wyłożone są płytkami ceramicznymi, przez co dużo łatwiejsze jest utrzymanie należytej czystości w tych pomieszczeniach. Blaty robocze , szafy i regały wykonane są z wysokiej jakości stali nierdzewnej.
Podłogi sal konsumpcyjnych wyłożone są płytkami granitowymi, ściany pomalowane farbami akrylowymi o podwyższonym współczynniku ścieralności i odporności na zabrudzenia. Pomieszczenia są klimatyzowane, istnieje możliwość dowolnego ustawiania temperatury powietrza dla każdego z pomieszczeń.
Zaplecze kuchenne lokalu gastronomicznego jest wyposażone zarówno w blaty robocze, jak również podstawowe urządzenia kuchenne do gotowania czy też przechowywania żywności. Wszystkie urządzenia są sprawne i gotowe do użycia. Optymalnie zaaranżowana przestrzeń pozwala na sprawną organizację stanowisk pracy na każdym etapie przygotowywania posiłków. Wyposażenie zaplecza kuchennego pozwala na natychmiastowe podjęcie działalności gastronomicznej.
Dodatkowo sale konsumpcyjne wyposażone są w stylowe stoliki i krzesła oraz ladę barową.
Lokal w wysokim standardzie wykończenia.